Het idee kriebelde al lang en in maart 2015 werd de knoop doorgehakt. De keuze voor juwelen, kwam niet uit het niets, want ook mijn mama verkocht vroeger juwelen en ik vond het steeds plezierig om haar te helpen.
Aanvankelijk was het enkel aan- en verkoop, maar na ongeveer een jaar ben ik begonnen met het zelf maken van armbanden, om aan een vraag te voldoen. Niet iedereen heeft immers een standaardmaat en zo kon ik de mensen met dunne polsen of met brede polsen ook helpen.

De eigen collectie had succes en breidde steeds uit, waardoor nu een groot deel uit eigen creaties bestaat. We maken dan ook graag iets op maat naar jouw wensen. Het is mijn hobby om steeds nieuwe technieken aan te leren. 
Daarnaast heb ik een voorliefde voor echt zilver, we hebben dan ook een ruime collectie zilveren sieraden.

Ik kies er voor om verschillende stijlen aan te bieden, want je buurvrouw, mama en collega hebben niet allemaal dezelfde smaak en iedereen wil toch gezellig naar een juwelenavond komen en iets leuk vinden. En stiekem ook omdat ik zelf van verschillende stijlen hou.


Ik heb er voor gekozen om van de meeste artikelen maar 1 stuk op voorraad te hebben, zo is de collectie steeds in beweging en kan ik steeds inspelen op de laatste trends. Het is ook leuk dat al wie naar een viva la vida avond is geweest, achteraf niet hetzelfde draagt. Hierdoor is het wel onmogelijk om alles in onze webshop aan te bieden. Dus kom zeker eens langs op een van onze activiteiten (zie agenda), of boek een gezellige juwelenavond bij jou thuis. Iedereen neemt alles onmiddellijk mee, dus geen uitdelen achteraf.
Tot binnenkort,

Marly

Geef een reactie